• Voor 15;00 besteld morgen thuis
  • Origineel producten
  • Ook B2B

Productbeschrijving

 

Is het in je werkkamer ook altijd zo fris? Met de Tristar KA-5177 Olieradiator is dit verleden tijd. Deze olieradiator verwarmt jouw kamer binnen no-time. De Olieradiator beschikt over 7 ribben en is door de zwenkwieltjes erg makkelijk te verplaatsen. De elektrische Olieradiator kan in 3 verschillende warmstanden worden gebruikt. Zo creëer je moeiteloos altijd de perfecte temperatuur in huis.

3 verschillende warmtestanden
De Tristar Olieradiator beschikt over 3 verschillende warmtestanden zodat je altijd de perfecte temperatuur in kunt stellen door middel van de verstelbare thermostaat. De eerste warmtestand bevat 600 Watt waardoor je met minder energie je kamer lekker kunt verwarmen. Warmtestand twee gebruikt 900 Watt waarmee hij een middenweg vindt tussen het gebruik in energie en temperatuur. De laatste verbruikt 1500 Watt en zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten tot de kamer lekker warm is. Ideaal om te gebruiken in de slaapkamer, woonkamer of werkkamer.

Hoge temperatuur en makkelijk te verplaatsen
De elektrische Olieradiator is ondanks zijn grootte makkelijk te verplaatsen door zijn flexibele zwenkwieltjes en geïntegreerde handvatten. Deze radiator kan met zijn 1500 wattage moeiteloos een hoog temperatuur creëren. Hierdoor ben je altijd zeker van een warm huis.

Oververhittings- en omvalbeveiliging
De Olieradiator is veilig in gebruik door zijn oververhittings- en omvalbeveiliging. Hierdoor is hij ideaal om te gebruiken met het hele huishouden. Verlaat zonder zorgen de ruimte bij het gebruik van de radiator door de oververhittingsbeveiliging. Daarnaast staat de radiator erg stabiel en zal hij nooit kunnen kantelen of omvallen.

Wat vind je in de doos?
Tristar Olieradiator, handleiding

Redenen om voor de Tristar KA-5177 Olieradiator te kiezen:

  • Hoge temperatuur en makkelijk te verplaatsen
  • Beschikt over 3 warmtestanden zodat je altijd een perfecte temperatuur creëert
  • Beschikt over oververhittings- en omvalbeveiliging

 

Productbeschrijving

 

De Tristar KA-5010 is een handige elektrische kachel die ideaal is voor in je badkamer. Na een lekkere warme douche stap je voortaan niet meer in een ijskoude badkamer dankzij de twee verschillende warmtestanden van 600 en 1200 Watt. De kachel is kantelbaar en wordt aan de muur bevestigd.

Ideaal voor in de badkamer
De kachel heeft een IP24 beschermingswaarde, dit betekent dat de kachel spatwaterdicht is en daardoor gebruikt kan worden in vochtige ruimtes. Stel eenvoudig de juiste temperatuur in met de twee warmtestanden van 600 en 1200 Watt en geniet van een verwarmde badkamer.


Dit product is uitsluitend geschikt voor goed geïsoleerde plaatsen of voor incidenteel gebruik.

 

Wat vind je in de doos:
Tristar elektrische badkamerkachel, handleiding

Redenen om de Tristar Elektrische kachel te kiezen:

  • Twee warmtestanden van 600 en 1200 Watt voor optimale verwarming van kleine ruimtes
  • Geschikt voor wandmontage
  • Beschermd tegen opspattend water met een IP24 beschermingswaarde
  • Verander de hoek doordat de kachel kantelbaar is
  • Compact formaat van 12 x 54 x 14 cm