• Voor 15;00 besteld morgen thuis
  • Origineel producten
  • Ook B2B

De DDPAI N3-dashcamera neemt een uitstekende 1600p-videokwaliteit op en de ingebouwde GPS registreert nauwkeurig uw routes en snelheid. Het geavanceerde ADAS-systeem houdt de verkeerssituatie realtime bij en kan u nuttig advies geven. De parkeerbewakingsfunctie houdt uw voertuig de klok rond veilig, terwijl slimme Wi-Fi en de DDPAI-app u gemakkelijk toegang geven tot uw beeldmateriaal. Hij wordt ook geleverd met een praktische autolader met 2 USB-poorten.

 

Beeldkwaliteit waar u blij van wordt Leg de gebeurtenissen van uw reis tot in elk detail vast. De DDPAI N3 neemt video op in 1600p Ultra HD-resolutie, terwijl een 6-laags glazen lens, WDR-technologie en een groot F1.8-diafragma zorgen voor scherpe, kristalheldere beelden die indruk maken met rijke details en natuurlijke kleuren. Of u nu ongebruikelijke rijsituaties of spectaculaire bezienswaardigheden op de weg filmt, de resultaten zullen zeker indruk maken! De N3 ondersteunt ook lusopname - wanneer het geheugen vol is, overschrijft het automatisch oude gegevens met nieuwe gegevens. De TF-kaart staat echter niet op de paklijst en moet je apart kopen

 

Zeer nauwkeurige ingebouwde GPS De recorder is uitgerust met een ongelooflijk nauwkeurige GPS. Hiermee kunt u uw locatie en snelheid nauwkeurig vastleggen. U kunt vervolgens uw tracks op Google Maps bekijken door via Wi-Fi verbinding te maken met de app.

 

N3 is ook je onmisbare assistent! Het geavanceerde ADAS-systeem zal u helpen uw rijveiligheid te vergroten en uw leven op de weg gemakkelijker te maken. Het detecteert op intelligente wijze autobewegingen en verkeerslichten, en bewaakt continu de wegomstandigheden om u realtime advies te geven. U weet in realtime of er voetgangers in de buurt zijn, houdt afstand tot andere voertuigen en voorkomt dat u per ongeluk van uw rijstrook afwijkt!

 

In de doos

N3-dashboardcamera Montagebeugel Stroomkabel Autolader met 2 poorten

Installatietool: 3M-sticker Specificatie

Merk DDPAI

Model Mola N3 GPS

Cameraresolutie 1600p, 30FPS Codec H.264

Beeldsensor CMOS 5 MP Lens 6-laags, glas, infraroodfilter, 140° groothoek, F1.8 diafragma Wi-Fi-module 2,4 GHz Video-uitgang Draadloos Compatibiliteit Android, iOS

Geheugenkaartondersteuning TF, tot 128 GB 

 

EAN 6934915201778

Garantie 1 jaar 

DDPAI Mini 3 dashboardcamera De DDPAI Mini 3 dashcamera neemt video op in een resolutie van 1600p en kan dankzij het draaibare ontwerp vanuit meerdere perspectieven opnemen. Ingebouwde Wi-Fi zorgt voor een snelle en betrouwbare verbinding, en eMMC5.1-geheugen zorgt voor snel gegevens opslaan en lezen. Met de meegeleverde afstandsbedieningsknop kun je het apparaat draadloos bedienen en met de speciale DDPAI-app kun je gemakkelijk een voorbeeld van opgenomen beelden bekijken, bewerken en delen. In het pakket vind je ook een praktische autolader.

 

In de doos

Dashcamera Mini 3

Haakje Momentopname op afstand

USB autolader

Stroomkabel 3.5m

Installatietool:

Afstandsbediening snapsot

3M lijm Beugel

3M lijm

Handleiding

EAN 6934915200726

Garantie 1 jaar 

 

Merk DDPAI

Model Mini 3

Beeldsensor CMOS 5MP Codec H.264

Cameraresolutie 1600p, 30FPS

Lens 6-lagen, glas,

infraroodfilter, 140°

groothoek, F1.8 diafragma

Wi-Fi-module 2,4 GHz

Geheugen Ingebouwd eMMC-geheugen,

Video-uitgang Draadloos

Compatibiliteit Android, iOS V

ideoresolutie 2688x1944

Beeldresolutie 1600p

RAM-geheugen 1GB

 

 

De DDPAI Mini dash camera is uitgerust met een roterende lens waarmee je vanuit meerdere perspectieven kunt opnemen. Het apparaat neemt video op in Full HD-resolutie en u kunt de vastgelegde beelden afspelen, bewerken en zelfs delen met een speciale app. Ingebouwde Wi-Fi zorgt voor een gemakkelijke en snelle verbinding en de Hisilicon-chip zorgt voor een uitstekende beeldkwaliteit. De kit bevat onder andere een praktische autolader en een speciale camerabevestiging.

 

Merk DDPAI Model Mini

Cameraresolutie 1920x1080 (full HD), 

Groothoek 140°, 6-laags, glas,  

geheugenkaarten Micro SD 10-128GB (niet inbegrepen)

 

2,4 GHz Video-uitgang

Draadloos Compatibele systemen Android, iOS

Beeldsensor CMOS Exmor 2MP

RAM-geheugen 512 MB

Processor Hisilicon Hi3516

 

EAN 6934915201976

1 jaar fabriek garantie